Game pisze:Czy ktoś ma blisko do tej niebieskiej i mógłby ja obejrzeć? Zastanawiam się czy nie pojechać jej zobaczyć ale na weekend jestem umówiony na oglądanie tej sztuki (http://www.gieldaklasykow.pl/toyota/) i nie za bardzo mam czas.
Jak będziesz coś wiedział więcej o tej czerwonej rev3 to daj znać bo coś się dodzwonić nie mogę, a nie ukrywam że mnie trochę zainteresowała
Nie możesz się dodzwonić bo właściciel jest w Belgii Miał mi ją pokazać ktoś z rodziny ale okazało się, że właściciel przez pomyłkę zabrał ze sobą do Belgii kluczyki od niej i w tej chwili nie ma jak jej obejrzeć. Powiedział mi, że w kraju będzie jakoś na początku kwietnia więc przez najbliższy miesiąc nie ma możliwości aby ją obczaić
Po chwili zauważyłem że kierunkowy do Belgi dzwoniłem dwa razy i po prostu nie odbierał to sobie dałem spokój. Fatalnie z tymi kluczykami, tego się nie spodziewałem.
Chciałem kupić tą Mr-kę w lipcu 2014. Ogolnie kontakt ze sprzedającym trudny, ale po jakimś czasie oddzwania i odpisuje na maile, więc cierpliwości trzeba. Ja nie wytrzmałem cisnienia i kupiłem inną. Swoją drogą to dziwne że jeszcze nie znalazł kupca.