"Świeżyzna na bazarze"
Re: "Świeżyzna na bazarze"
To ta usdm co byla 2-3 lata temu do sprzedania niby po renowacji i odbudowie silnika ale te bylo 5sfe i to jest chyba swapna silnik od streetajesli sie nie myle
- Bullseye
- Administrator
- Model: SW20
- Generacja: REV2
- Silnik: 3S-GE gen4
- Kontakt:
A pamietasz jak blacharsko ? Czy szkoda zachodu ??
2016 - Toyota MR2 REV2 "Perełka" - 93"
2012 - 2016 Toyota MR2 REV2 "Mercia" - 93" [*]
2015 - Honda CA125 Rebel "Rabuś" - 97"
2012 - 2016 Toyota MR2 REV2 "Mercia" - 93" [*]
2015 - Honda CA125 Rebel "Rabuś" - 97"
O ile mnie pamiec nie myli to lakier byl "odswiezany" ale 100% pewnosci nie mam
Stała na początku za 38 

No to teraz to już prawie okazjastolik pisze:Stała na początku za 38

A tak bardziej na serio to tani polift się pojawiłm 16k zł:
https://www.otomoto.pl/oferta/toyota-mr ... xtor=SEC-8
- mario
- Model: ZZW30
- Silnik: 2zz-GE
- Kontakt:
Mam świadomość że zzw30 będzie autem kultowym kiedyś i osiągać będzie wysokie ceny ale kwota powyżej 20 tysięcy za egzemplarz który jest seryjny i nie przeszedł modyfikacji mechanicznych jest czystą abstrakcją w teraźniejszości. Nie mniej widząc ogłoszenia z ceną 38 tyś zastanawiam się po co ktoś to wystawia, bo chyba nie liczy że się sprzeda. Zmiana ceny na 30 tyś pewnie raczej nie pomoże. 

Też tak myślałem ale powiem Ci żę kupiłem swoją MR2 w cenie (chyba) 22k zł, poliftów jest mało i trochę nie ma w czym przebierać. Gdybym miał wtedy możliwość kupienia MR2 powiedzmy z 2005 roku z udokumentowanym niskiem przebiegiem i hardtopem to myślę że bym 30k zł dał.mario pisze:Mam świadomość że zzw30 będzie autem kultowym kiedyś i osiągać będzie wysokie ceny ale kwota powyżej 20 tysięcy za egzemplarz który jest seryjny i nie przeszedł modyfikacji mechanicznych jest czystą abstrakcją w teraźniejszości. Nie mniej widząc ogłoszenia z ceną 38 tyś zastanawiam się po co ktoś to wystawia, bo chyba nie liczy że się sprzeda. Zmiana ceny na 30 tyś pewnie raczej nie pomoże.
- rafa(L)
- Model: SW20
- Generacja: REV2
- Silnik: 3S-GTE
A może komuś "ferari"?

- mario
- Model: ZZW30
- Silnik: 2zz-GE
- Kontakt:
Spoko tylko to nie jest polift.tinuviel pisze:Też tak myślałem ale powiem Ci żę kupiłem swoją MR2 w cenie (chyba) 22k zł, poliftów jest mało i trochę nie ma w czym przebierać. Gdybym miał wtedy możliwość kupienia MR2 powiedzmy z 2005 roku z udokumentowanym niskiem przebiegiem i hardtopem to myślę że bym 30k zł dał.mario pisze:Mam świadomość że zzw30 będzie autem kultowym kiedyś i osiągać będzie wysokie ceny ale kwota powyżej 20 tysięcy za egzemplarz który jest seryjny i nie przeszedł modyfikacji mechanicznych jest czystą abstrakcją w teraźniejszości. Nie mniej widząc ogłoszenia z ceną 38 tyś zastanawiam się po co ktoś to wystawia, bo chyba nie liczy że się sprzeda. Zmiana ceny na 30 tyś pewnie raczej nie pomoże.