[s?] MR2 mk2 n/a 177km
- RAFIMR2
- Model: SW20
- Generacja: REV1
- Silnik: 3s-ge
Re: [s?] MR2 mk2 n/a 177km
I tym zawsze ja bynajmniej bede sie różnił mam mr2 od bez mala 6 lat a planów mam na najmniej kolejne 10. I ewentualnie moge coś dokupic niz ja sprzedać ale kazdy ma inny plan na rozwój swojej pasji 10 lat masz 126p i uwazasz ze to koniec drogi ???? Moze popatrz z dalszej perspektywy. 

Koniec może nie ale nie da się mieć wszystkich aut
Na razie nie sprzedaje 126p ale faktem jest ze od roku nie poświęcam mu już wiele czasu. Więcej czasu idzie w Mr2. Ale jeśli trafi się np Corvette C4 ZR1 lub Honda NSX może być róznie z Mr2 

- rafa(L)
- Generacja: REV2
- Silnik: 3S-GTE
Jak sprzedajesz 126p - to chętnie Cię od niego "uwolnię".

Tak łatwo sie od niego nie uwolnie
Po pierwsze mimo ze zle zostalem zrozumiany bardzo go lubie i chyba to nie ten czas. Po drugie finanse. Auto z przebiegiem 48 tys zakupione jak miało 32 tys od I właściciela. Wpakowane kupe kasy w zawieszenie i układ hamulcowy jak i detale. Zero korozji. 39 konny silnik zbudowany na nowym silniku, obecnie z przebiegiem 4 tys km. Koszt budowy samego napedu z nowym silnikem 6 tys
i jak i komu to sprzedac. Poprostu musi kilka lat zostac jeszcze 

- gzoom
- Model: ZZW30
- Silnik: 1ZZ-FE
- Kontakt:
Po sw20 pora na w30 

- Arnoldman
- Silnik: V6
- Kolego myślę znacznie szerzej niż myślisz że myslęBilo pisze:Widać ze nie myślisz szeroko (...)

Hehe, już wiele razy przerabiana historia - czyli gadka na forum o czymś co jest kwestią indywidualną - to lubi powracać.
Wg mnie nie ma co tego typu tematów drążyć ...
Ja będę miał MR2 nawet jak będzie to najmniej uzasadnione, pod każdym względem.
O czym ja wogóle piszę..?? - to wiedzą tylko tacy co powiedzą "mam tak samo jak Ty"

Yojimbo-
Nie do końca się zgodzę, ale tak jak napisałem taki temat to rozmowa typu "brunetki są ładniejsze od blondynek i rudych...".
|
|
\|/
V
Ostatnio zmieniony poniedziałek 10 paź 2016, 12:42 przez Arnoldman, łącznie zmieniany 3 razy.
- Yojimbo
- Model: AW11
Dla niektorych pasja to auta a nie auto. I tyle w temacie 

- rafa(L)
+1Arnoldman pisze:Ja będę miał MR2 nawet jak będzie to najmniej uzasadnione, pod każdym względem.
O czym ja wogóle piszę..?? - to wiedzą tylko tacy co powiedzą "mam tak samo jak Ty"

Tu powstał problem bo ograniczyłeś swoja prezentacje czepiając się mojej zupełnie luźnej wypowiedzi o rozwoju po sprzedaży auta. Otóż nie każdy musi umrzeć w mr2 sw20Arnoldman pisze: Kolego myślę znacznie szerzej niż myślisz że myslę

To tak jak ja wiec nie ma co płakać że będzie nowe autoArnoldman pisze:A przedewszystkim zawsze myślę pozytywnie.

Arnoldman pisze:Hehe, już wiele razy przerabiana historia - czyli gadka na forum o czymś co jest kwestią indywidualną - to lubi powracać.
Wg mnie nie ma co tego typu tematów drążyć ...
... no własnie ja tego nie zaczynałem bo byłem przy urodzinach internetu i ten schemat znam doskonale. Po piwku
Myśle jednak ze mało kto z tego forum będzie użytkował swoje auto wiecznie

- RAFIMR2
- Generacja: REV1
- Silnik: 3s-ge
+2rafa(L) pisze:+1Arnoldman pisze:Ja będę miał MR2 nawet jak będzie to najmniej uzasadnione, pod każdym względem.