"Świeżyzna na bazarze"
-
- Model: AW11
- Silnik: 0,9 Diesel V8
Re: "Świeżyzna na bazarze"
Wierzysz w to, że większość SW20 ma po 400 000km ?
Nie licz, że nawet przy 150km kubełkowaty fotel bardzo niskiego auta w wieku 25 lat będzie miał ładny materiał na boczkach.
Jeśli patrzysz na wytarte fotele w 25letnim samochodzie jako czynnik eliminujący auto w zakupie - odpuść sobie zakup Mr2, szukaj 2-10 letniego auta. Tego typu priorytety mają tam "znaczenie"
Nie licz, że nawet przy 150km kubełkowaty fotel bardzo niskiego auta w wieku 25 lat będzie miał ładny materiał na boczkach.
Jeśli patrzysz na wytarte fotele w 25letnim samochodzie jako czynnik eliminujący auto w zakupie - odpuść sobie zakup Mr2, szukaj 2-10 letniego auta. Tego typu priorytety mają tam "znaczenie"
Jak potrzebujesz części do SW20 - pisz, może coś znajdę kontakt 785 270 420
Jasne z tym, że ta którą oglądałem miała fotele jak nowe no prawie jak nowe i była z 1992 no chyba, że ktoś je robił ale wątpię mocno. Właśnie takie auta kilku letnie to mam a ja szukam sobie coś starszego do dbania tak jak mówisz po prostu jak nic nie będzie to kupie coś drogiego i tyle.
http://otomoto.pl/oferta/toyota-mr2-2-0 ... 205f8db8cd
chyba to rev 3 tak?
chyba to rev 3 tak?
- Johan
- Model: SW20
- Generacja: REV3
- Silnik: 3S-GE gen3
zgadza sie, rev3tacim pisze:http://otomoto.pl/oferta/toyota-mr2-2-0 ... 205f8db8cd
chyba to rev 3 tak?
- GOLDI
- Generacja: REV1
- Silnik: obecny
wróciła jakis czas temu była za 3500 z tego co pamietam
Tak OT Ja na amen zachorowałem na MR-a w szoku jestem, że robili MK1 z Targa dachem . Jutro jadę zobaczyc MK1 choc jak żonie powiedziałem, że kupie mk1-3 to puka się w głowę hehe musze garaż dobudowac. Jak lukam na ogłoszenia GB (UK) to aż serce boli tyle aut za darmo
To zazdroszczę, ja jeszcze się nie zdecydowałem. SW20 mi się podoba, ale boję się że jest za mała.
W GB auta za darmo, szkoda że kierownica po niewłaściwej stronie
W GB auta za darmo, szkoda że kierownica po niewłaściwej stronie
Ostatnio zmieniony piątek 27 maja 2016, 23:29 przez outatime, łącznie zmieniany 1 raz.
Śpieszę donieść, że stałem się mam nadzieję szczęśliwym posiadaczem MR2 AW11 z roku 1987 - "Bumblebee" się zowie kolor chyba nie muszę mówić
-
- Generacja: REV3
- Silnik: 3S-GE
Zacną torówkę można by zrobić z tej fioletowej:(