Troche OT sie zrobił, ale dzieki temu może zapomni ze chce sprzedać MRke Chociaż tak mu nasłodziliśmy na temat Lexa, że ... zaraz bedzie miala MRka kolege w garazu
oskarws6 pisze:Troche OT sie zrobił, ale dzieki temu może zapomni ze chce sprzedać MRke Chociaż tak mu nasłodziliśmy na temat Lexa, że ... zaraz bedzie miala MRka kolege w garazu
Miałem okazję przejechać się na weekend isem wprawdzie nie z jz tem pod maską ale v6 opel+turbo okolice 400koni i tak jak Goldi pisze , wygodna kanapa i dość szybka ale chyba to nie to czego szukałem. Lekko zawiewa nudą... tak więc póki co mietka zostaje i nadchodzi big update.
Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka
Ostatnio zmieniony środa 02 gru 2015, 22:06 przez Actimel, łącznie zmieniany 1 raz.
Actimel pisze:Miałem okazję przejechać się na weekend isem wprawdzie nie z jz tym pod maską ale v6 opel+turbo okolice 400koni i tak jak Goldi pisze. Wygodna kanapa i dość szybka ale chyba to nie to czego szukałem. Lekko zawiewa nudą... tak więc póki co miękka zostaje i nadchodzi big update.
Jeśli by się trafił jakiś kupiec na Bezwypadkowa kompletna budę bez silnika też rozważenia sprzedaż. Mam kolejny chory projekt w głowie Te z mr2 ale szkoda mi niszczyć tego co już tu zrobiłem.... cena adekwatna do stanu oraz gratow. Zainteresowanych zapraszam na pw.
Actimel pisze:Jeśli by się trafił jakiś kupiec na Bezwypadkowa kompletna budę bez silnika też rozważenia sprzedaż. Mam kolejny chory projekt w głowie Te z mr2 ale szkoda mi niszczyć tego co już tu zrobiłem.... cena adekwatna do stanu oraz gratow. Zainteresowanych zapraszam na pw.
Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka
Chcesz coś do ścigania zrobić ? W końcu masz blisko na Poznań