(ew. zamiana na jakąś terenówkę)
55000PLN

Bez obaw, nie jestem handlarzem auto z rodziny od ok. 5lat, pierwsze dwa lata moja żona, aktualnie mój ojciec.Denis pisze:Kuba to Twój prywatny ? Pytam, bo widzę inne rejestracje niż zazwyczaj
Sporą część tego przebiegu zrobiłem ja, na pewno nie jest to auto sportowe tylko luksusowe GT do pożerania kilometrów, świetnie zrobiony areodynamicznie, bez dachu przy 160km/h wieje mniej więcej tak jak przy 70km/h w mr2- bez żadnej przesady.Denis pisze:Nie sprawdzam Cie przecież![]()
Bardziej chodziło mi o to, czy jesteś/byłeś użytkownikiem tego auta. Ale jak po rodzinie, to pewnie troche nim pojeździłeś. Pytam, dlatego, że na przyszły sezon jak finansowo ogarnę większość wydatkówcplanuje takie cuś kupić.
O ogólne wrażenia nie pytam, napisałeś w wątku - mega wygodny, dość szybki, cichy. Tego się spodziewałem.
Zauważyłeś jakieś spore wady auta ? W sensie nieogarnięte mądrze rozwiązania, coś co jest uciążliwe, męczące ?
Rozumiem, że to USA wersja ? Były też na EU z kmh, litrami zamiast galonów i *C zamiast *F?
Po złożeniu dachu zostaje coś bagażnika czy bieda kompletna ?
Auta muszą mieć coś w sobie, bo trzymają cenę dość fajnie. O silnik nie pytam, miałem go 2 lata w GS i mega mi pasował.
Dzięki z góry za odpowiedzi i poświęcony czas jeśli go znajdziesz chwilę by mi odpowiedzieć. Nie spotkałem dotąd użytkownika SC430, stąd parę pytań do Ciebie.
Pozdrawiam
P.S - luksusowe optycznie być nie musi ...