.... co jest z wami ? Fatumex, Siwy, Martoy .... ? Kto jeszcze się wykruszy ? To lepiej teraz niż w czerwcu.
Ehh....
Trudno, trzeba działać dalej.
Do rzeczy. W tym roku będą koszulki + magnes + coś jeszcze z logo. Odnośnie koszulek. Wolicie w jednym kolorze dla wszystkich, czy jak rok temu każdy wybierze kolor ? Na koszulkach robimy napisz klubowy (logo) czy informacja zlotowa typu: Rozpoczęcie sezonu 2015 MR2CP Miejscowość itd ? Wolę dać Wam to do wyboru bo ma się to widzieć wszystkim a nie mi.
Osobiście wybrałbym koszulki z logo, bo będą bardziej uniwersalne, zastąpią te z zeszłego roku nie do końca dobre jakościowo jak się okazało. Tym razem będą STEDMAN, czyli te co w Pszczewie, bo żyją do dziś dnia.
Kto widzi tą wiadomość szybko niech tylko wpisz jaką opcje wybiera, z kilku uśrednie i takie koszulki wybiore.
Jak potrzebujesz części do SW20 - pisz, może coś znajdę kontakt 785 270 420
Odnośnie zaliczek :
Siwy potwierdź mi jak weener wpłaci Ci 400 zł - wtedy was przepisuje. Gdybyś jednak na ostatnią chwilę się zdecydował - miejsca będą.
Fatumex - potwierdź, że w 100% nie jedziesz, bo coś wiem, ale nie brzmiało to w 100% oficjalnie.
Odnośnie oddawania miejsc na zlot jeśli będą chętni - jeśli będzie 1 osoba - najlepiej niech kontaktuje się z Fatumexem lub Martoyem (fatumex pierwszy określał wstępną rezygnację jak coś, więc proponuje do niegi), jeśli będą chętnie 2 osoby (pojedyncze lub para) - niech wpłacą 200 Martoyowi i 200 Fatumexowi, tak by chłopakom zaliczki się nie zmarnowały jeśli będzie możliwość. Jeśli nie - niestety przepadną na koszt noclegu w hotelu, gdzie już zaliczki zostały.
Jak potrzebujesz części do SW20 - pisz, może coś znajdę kontakt 785 270 420