tptd.pl

Spotkania, spoty, imprezy oraz zloty
Awatar użytkownika
GOLDI
Model: SW20
Generacja: REV1
Silnik: obecny

Re: tptd.pl

Post autor: GOLDI »

no wlasnie. za co brz wylecial z city?
Awatar użytkownika
gzoom
Model: ZZW30
Silnik: 1ZZ-FE
Kontakt:

Post autor: gzoom »

Nie mam pojęcia, nie wiem - zbyt dobry wynik, naoszukiwał przy podawaniu mocy, nie wiem?
Na końcowej liście w podziale na klasy zupełnie mnie nie ma :D http://tptd.pl/2014/15ed2014/CITY.pdf
Awatar użytkownika
GOLDI
Model: SW20
Generacja: REV1
Silnik: obecny

Post autor: GOLDI »

gzoom pisze: (całą drogę Ci zazdrościłem widząc Cię w lusterku że SW20 wygląda zdecydowanie lepiej niż W30).
eeee :)zzw30 tez nie duzo do szczescia brakuje ;) fajnie wygląda w ruchu. raczej oglądałem ją od D... strony;) całą drogę ;) taka fajna płaska żaba :)
gzoom pisze:Gratuluję odwagi i hartu ducha, bo ewidentnie samochód nie chciał z Tobą w tych trudnych warunkach współpracować :)
mam pewne przypuszczenia co nie zagrało do konca jak powinno. mocy nie brakowało. na prostych uciekałem gt86/brz ale problemy były w zakrętach. zbyt dużo zmian , nie przetestowanych w 100%, pare komponentów układanki moim zdaniem nie współgra jak powinno :) cóż. wyciągnę wnioski i bedziemy jezdzic dalej :)

btw.
ja p.....le... skoda ponad 3 sec ode mnie szybsza Obrazek
Awatar użytkownika
Kubek_KSJZ
Model: Inny
Generacja: REV5
Silnik: benzynowy

Post autor: Kubek_KSJZ »

Ja skończyłem jak jeszcze było mokro z siódmym czasem na 65 startujących czyli obleci (2:15 jakoś) a potem uciekłem bo chciałem obejrzeć mecz finałowy z żonką - wiadomo, priorytety :)

Pogoda najgorsza z możliwych bo potem przesychało a nie było widać czy będzie jeszcze padać więc i nie wiadomo jakie koła założyć.

Nie podobał mi się również bajzel na parkingu, tłok i więcej samochód niż powinno być, zdarzały się takie które nie otrzymały kostek, ja swoją oddałem komu innemu co wiązało się z usunięciem mnie z listy czasów a weźcie pod uwagę ilu było bez tych właśnie kostek, więc wychodzi 65 + auta bez kostek, stawiam spokojnie ok 75-80 aut :/

Gzoom, Goldi z doświadczenia: to, że udało się wam przejechać potem po wyschniętym niby asfalcie to nie jest równoznaczne z normalnym całym suchym dniem bo nie wiem dlaczego ale nie klei tak samo więc nie brałbym tych czasów do siebie - normalnie byłby lepsze.

Goldi poszedłbym w jeden rodzaj opony p+t lub dobrać by miały zbliżone mieszanki bo przód nadawał kierunek a tył nie dawał rady.

Potem wrzucę jakieś filmiki.

Lap timer tego dnia też u mnie świrował i nie dzielił na okrążenia...
Awatar użytkownika
JohnCreasy
Model: ZZW30 FL
Silnik: 1zz
Kontakt:

Post autor: JohnCreasy »

"Ten film jest prywatny"
Awatar użytkownika
gzoom
Kontakt:

Tylko pierwszy, przepraszam już poprawione.
Awatar użytkownika
JohnCreasy
Model: ZZW30 FL
Silnik: 1zz
Kontakt:

Post autor: JohnCreasy »

Akurat kliknąłem pierwszy i ostatni :)
Awatar użytkownika
gzoom
Kontakt:

Poprawka, Harry jednak dobrze zarejestrował pierwsze 3 sesje - ale same dane okrążeń bez wideo. Nagrał też wideo z kolejnych 3 sesji, ale policzył całą sesję jako jedno okrążenie. Wygląda, jakby miał duże problemy ze wskazaniami GPS, może pora jednak zainwestować w szybki zewnętrzny.
Awatar użytkownika
Kubek_KSJZ
Model: Inny
Generacja: REV5
Silnik: benzynowy

Post autor: Kubek_KSJZ »

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek