AT Line z Łodzi - ktoś zna ?

Chcesz coś kupić ? Pisz a będzie Ci dane !
tomtom
Model: AW11
Generacja: REV2

AT Line z Łodzi - ktoś zna ?

Post autor: tomtom »

Witam, jestem tu świeży i z góry przepraszam jeśli wrzucam temat do niewłaściwego działu. Niedawno miałem bliskie spotkanie z sarną i czeka mnie wymiana zderzaka i kilku innych części (SW20 rev2). Właśnie znalazłem firmę AT LINE z Łodzi, która sprzedaje gotowe body kity z włókna szklanego np. http://sprzedajemy.pl/toyota-mr2-body-k ... nr10122552 . Ktoś może zna tę firmę ? Myślicie, że jest sens się w to ładować ? Przy okazji chciałbym też zrobić progi. Zastanawia mnie kwestia spasowania tych elementów, wolałbym nie rzeźbić za dużo. Chyba, że ktoś na forum ma na sprzedaż oryginalny, przedni zderzak do mojej wersji. Z góry wielkie dzięki za pomoc :)
Awatar użytkownika
WojtekMR
Model: ZZW30
Silnik: K20z4

Re: AT Line z Łodzi - ktoś zna ?

Post autor: WojtekMR »

nie ma sensu

emteka może ma progi?
tomtom

Post autor: tomtom »

Dziękuję za odpowiedź. Niestety chyba nie pozostaje mi nic innego jak kupić taki element z włókna szklanego,auto stoi od 2 miesięcy a kupić oryginalny zderzak graniczy chyba z niemożliwością. Miesiąc straciłem przez jakiegoś gościa wystawiającego części na OLX, uparcie twierdził, że ma zderzak po czym po moim 4tym czy tym telefonie stwierdził, że jednak nie ma. Łapy opadają ze świstem. Właściwie podbijam jeszcze raz ten temat - jeśli ktoś posiada oryginalny zderzak do SW20 będę wdzięczny za info.
Awatar użytkownika
Yojimbo
Silnik: 3S-GTE

Post autor: Yojimbo »

pw ;)
ODPOWIEDZ