Jakbyś wsiadl do marka byś zrozumiał czemu zmienia.
Zmienił rev1 na 4 i teraz ma tak ciche auto w środku ze aż zazdroszczę (mi lekko wibruje raczka od targi) u niego nic, cisza jak w miesiu
Co wy chcecie, MRka (bynajmniej moja rev1) lubi sobie poskrzypiec w drzwiach, prawa szyba lubi sobie chwile postukac jak się domknie, a przy wiekszych predkosciach poszumieć przy trójkątach od lusterek a w rev4 faktycznie cisza
Pierwsze słysze, żeby w MR2 było słuchać skrzeczące plastiki ... nigdy nie słyszałem żadnego plastiku, niekiedy jak źle się domknie szyba potrafi delikatnie pracować, ale plastiki nigdy w życiu....
Jak potrzebujesz części do SW20 - pisz, może coś znajdę kontakt 785 270 420
Denis pisze:Pierwsze słysze, żeby w MR2 było słuchać skrzeczące plastiki ... nigdy nie słyszałem żadnego plastiku, niekiedy jak źle się domknie szyba potrafi delikatnie pracować, ale plastiki nigdy w życiu....
No u mnie podobnie, plastików nie słychać. Czasami jakiś jeden bzyczek pojawia sie w jednym z nawiewów, który był klejony chyba ze zbyt mało jestem wyczulony na tego typu dźwięki
A ja w sporej części aut słyszałem te irytujące popuszczające spinki po 20 latach
Jak mówiłem, w twojej nie siedziałem to nie wiem czy są tam jakies uciążliwe dla mnie dźwięki (no poza wydechem ale w tym wypadku nie musiałem siedziec )
w sw20 to chyba ostatnie o co bym ją posadzil to o skrzypienie plastikow mialem mlodszego mitsubishi eclispe turbo i ta amerykansta lajza to trzeszczala w mr2 mozna sie wsluchac nawet jak pracuja uniballe ale nie plastiki