II i III VET OFF ROAD - Wrocław
- wacek198912
- Model: AW11
- Generacja: REV1
- Silnik: 3sge, 1mz-fe z turbo
Re: II i III VET OFF ROAD - Wrocław
Czyżby klub MR2 przekształcał się w klub off-road? Szkoda, że nie wiedziałem o imprach, też chętnie dołączyłbym się. Akurat w czwartek przyjeżdża kupiec na mojego najstarszego potwora ale czymś tam mógłbym jeszcze poszaleć.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Drop a gear and disappear....
-
- Model: SW20
- Silnik: V6 & 3S-GTE
Dzięki wielkie za kolejną wspaniałą przygodę.
Krzysiu jako pilot jesteś najlepszy.Wacuś tym razem z Anglii.Ale tak jakbyś był w samochodzie.
Rodzina MR2 wspiera się zawsze i wszędzie.
Krzysiu jako pilot jesteś najlepszy.Wacuś tym razem z Anglii.Ale tak jakbyś był w samochodzie.
Rodzina MR2 wspiera się zawsze i wszędzie.
- wacek198912
W ten weekend jest impreza offrodowa na Podlasiu .wraz z Kondziejem i Columbusem będziemy dumnie reprezentować nasz klub. Jeśli by się ktoś chciał przyłączyć brakuje mi pilota.. moja pilotka po moich ostatnich zakupach się trochę gniewa także jak ktoś chętny pisać.
bolid już czeka ... A czołg kondzieja??
Nie masz zderzaka i troche przesadziłeś z długością dolotu zimnego powietrza ale tak to spoko.
Szkoda że nie Wrocław tak jak w temacie - wybrałbym się . Moja offroadowa wiedza sprowadza się do kilku obejrzanych filmików z YT więc wedle obecnych standardów jestem ekspertem w tej dziedzinie.
Szkoda że nie Wrocław tak jak w temacie - wybrałbym się . Moja offroadowa wiedza sprowadza się do kilku obejrzanych filmików z YT więc wedle obecnych standardów jestem ekspertem w tej dziedzinie.
No właśnie. Szkoda, że nie koło komina.
Ja swój czołg ostatnio trochę „dłubnąłem”
Wpadł nowy zderzak na tył, wyciągarka, oświetlenie robocze.....
Po ostatniej walce z odyńcem na pace wylądowała nawet wciągarka własnego pomysłu i produkcji.
Ja swój czołg ostatnio trochę „dłubnąłem”
Wpadł nowy zderzak na tył, wyciągarka, oświetlenie robocze.....
Po ostatniej walce z odyńcem na pace wylądowała nawet wciągarka własnego pomysłu i produkcji.
Drop a gear and disappear....
- wacek198912
Rajd na Podlasiu . Ja z Liverpoolu lecę na tak prestiżową imprezę jak coś to z Wawy będzie organizowany transport
-
- Model: SW20
- Silnik: V6 & 3S-GTE
Są pewne problemy ale dzisiaj ma być gotów do walkiwacek198912 pisze:W ten weekend jest impreza offrodowa na Podlasiu .wraz z Kondziejem i Columbusem będziemy dumnie reprezentować nasz klub. Jeśli by się ktoś chciał przyłączyć brakuje mi pilota.. moja pilotka po moich ostatnich zakupach się trochę gniewa także jak ktoś chętny pisać.